Polyarch Studio

QUADRIX SOFT

  • YEAR : 2019
  • LOCATION : Niš
  • CATEGORY : Office
  • CREATIVE DIRECTOR : Mihailo Petrović,Aleksandar Ivić,Tamara Đurić
  • VISUALIZATION :

Lokacija

Poslovni prostor Quadrix Soft se nalazi na prvom spratu poslovne zgrade u ulici Šumadijska 1, u Nišu.  

Funkcionalno rešenje

Neto površina poslovnog prostora je 360m2. Iz predprostora se pristupa toaletima i hodniku koji vodi ka kancelarijama i pratećim sadržajima. Na samom ulazu nalaze su prostor za odmor radnika i kuhinja sa trpezarijom koje su integrisane sa hodnikom. Od izdvojenih kancelarijskih prostorija u sklopu ovog objekta nalaze se: dve sale za sastanke, dve kancelarije otvorenog tipa, kancelarija za direktora i kancelarija za razradu projekata. 

Materijalizacija i forma

Po želji investitora, enterijer objekta je izveden u industrijskom stilu, gde dominiraju prirodni materijali (opeka, beton, drvo) sa detaljima čeličnih elemenata i jarkih boja. U kancelarijama i prostorima za duži boravak radnika podna obloga je parket, dok je pod u toaletima keramika. Zidovi su delom gletovani i krečeni u belom, a delom je završna obrada opeka. Dizajn plafona predstavlja kombinaciju spuštenih gips-kartonskih ploča i betonske avramenko međuspratne konstrukcije.

Nameštaj je rađen od visokokvalitetnik kompozitnih materijala, mdf-a, univera drvenog dezena u kombinaciji sa čeličnim profilima.  

YEAR

2019

LOCATION

Niš

CATEGORY

Office

CREATIVE DIRECTOR

Mihailo Petrović,Aleksandar Ivić,Tamara Đurić

SHARE PROJECT